SHOWROOM + 372 504 3272

Top menüü

2020 SUVE MOETOONID

By IRIS JANVIER

Posted in , | Tags : , ,

Selle suve moetoonid on Teie ees…

Roosa või sinine? Kollane või kuldne? Millistes toonides võiks sel suvel sinu garderoobis enim kleite ja kostüüme leiduda?
IRIS JANVIER toob Teie ette 5 värvitooni, mida sel hooajal enim suvistel linnatänavatel kohata loodame.

Safrankollane

Selle suve moetoonide tipus möllab safrankollane. Safrankollane on täis optimismi ning lootust. Safrankollast kandes tunned end kui soe suvine päike ning garanteerime, et sinu rõõm kandub üle ka teistele.

Heleroosa

Kerge ja graatsiline. Heleroosas riietuses kiirgad soojust ning romantilisust ning ise tunned end naiselikumalt kui kunagi varem.

Murtud sinine

Selle suve üheks armastatuimaks moetooniks on kahtlemata murtud sinine. Murtud sinine on suvine ja kerge, kuid samas selle külm alatoon mõjub võluva ning elegantsena. Murtud sinist kanna sel suvel enesekindlalt nii päevastel kui ka õhtustel üritustel.

Kuldne

Kuldne riietus mõjub suvistel üritustel kahtlemata lõunamaiselt päikselisena. Kandes kuldset riideeset paistad silma oma müstika ning enesekindlusega. Astu sel suvel oma mugavustsoonist just kuldse kleidiga välja.

Vaarikaroosa

Sel suvel ei saa me mainimata jätta vaarikaroosat. Vaarikaroosa rõhutab sinu naiselikku jõudu ning elegantsi. Kandes vaarikaroosat sel suvel, mõjud kirgliku, pisut eksootilise ning enesekindlana.

Share this story

btt